Prasa - Ksiązka

Bezpłatne 200. wydanie „Food Service”

Najnowsze, 200. wydanie miesięcznika „Food Service” (VFP Communications) właśnie ukazało się na rynku. Z okazji jubileuszu Czytelnicy mogą pobrać magazyn BEZPŁATNIE tutaj, a także za pomocą aplikacji Google Play i AppStore.

 

200. numer gazety zobowiązał zespół redakcyjny do przygotowania wyjątkowego, liczącego 112 stron, wydania. Jubileuszowy magazyn został wzbogacony specjalnym, 30-stronicowym dodatkiem poświęconym historii i trendom branży HoReCa, które pojawiły się w Polsce na przestrzeni ostatnich 26 lat. Okładka oraz dodatek nawiązują do osi czasu przedstawiającej najważniejsze wydarzenia, które miały wpływ na kształt polskiego krajobrazu kulinarnego. Autorem wyjątkowej 200. okładki jest ilustrator i grafik Kuba Ferenc.

– Nasz magazyn obecny jest na rynku od 26 lat. 200. wydanie potwierdza niesłabnącą pozycję miesięcznika na rynku mówi Agata Godlewska, redaktor naczelna. – Ten numer „Food Service” to kawał historii polskiej gastronomi. Tworzyliśmy ją wspólnie z dziennikarzami, felietonistami, fotografami, osobami pracującym w gastronomii, firmami i producentami branży HoReCa, którzy dzielili się swoimi tekstami, wypowiedziami i przemyśleniami. I oczywiście wielkie podziękowania również dla naszych czytelników, stałych subskrybentów, którzy są wierni wersji papierowej, ale również aktywni w social mediach i śledzą stronę www.ouichef.pl dodaje Godlewska.

Ponad ćwierć wieku na rynku

Pierwszy numer magazynu ukazał się w 1994 r., czyli 26 lat temu. To okres, w którym rodzimy rynek przeszedł niesamowitą metamorfozę. O tych przemianach Czytelnicy będą mogli przeczytać w rozmowie obecnej redaktor naczelnej Agaty Godlewskiej z Maciejem Nowakiem, byłym redaktorem naczelnym „Food Service”, który tak opisuje okres zmian: [… Myślę, że lata, które minęły, bardzo zmieniły wizerunek polskiej gastronomii i jest to także zasługa polskiej edycji „Food Service” … ]

W jubileuszowym wydaniu nie zabraknie również komentarzy czołowych postaci rodzimej gastronomii, artykułów ekspertów, którzy nawiązują do aktualnej sytuacji związanej z pandemią oraz felietonów: Dominiki Targosz z Roślinnie Jemy, prof. Jarosława Dumanowskiego, Adama Chrząstowskiego, Katarzyny Kałaski z Nestle, Tomasza Źródłowskiego czy Adama Pawłowskiego.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *