Robert Kondziela i Bartłomiej Krężel w „Hell’s Kitchen”
Uznani mistrzowie kuchni w roli pomocników prowadzącego kulinarny reality show Mateusza Gesslera. W poskromieniu czternastki uczestników i koordynacji pracy nowy szef ma znakomite wsparcie. Duet sous chefów tworzą Robert Kondziela i Bartłomiej Krężel. Oto ich sylwetki!
Robert Kondziela
Mistrz gotowania z 30-letnim doświadczeniem, edukator kulinarny i ekspert w dziedzinie kuchni polskiej. Od dwudziestu lat współpracuje z Mateuszem Gesslerem, obecnie zajmując stanowisko szefa kuchni w czterech jego restauracjach.
Bartłomiej Krężel
Z gastronomią związany jest od zawsze. Swój talent i charakter pokazał w programie „Top Chef”, gdzie znalazł się w pierwszej piątce najlepszych kucharzy. Dziś jest właścicielem i szefem kuchni czterech restauracji na Dolnym Śląsku.
Producentem wykonawczym programu jest firma Jake Vision.
„Hell’s Kitchen. Piekielna Kuchnia” od 31 sierpnia w środę o godz. 20:00 w Polsacie
foto: Telewizja Polsat