„Gazeta Wyborcza” z przepisami z najnowszej książki Jamiego Olivera
W najbliższy wtorek, 24 października br. razem z „Gazetą Wyborczą” ukaże się specjalny dodatek z przepisami z najnowszej książki Jamiego Olivera „5 składników. Gotuj szybko i łatwo”.
Jamie Oliver – autor największych kulinarnych bestsellerów – powraca we wspaniałym stylu. Łącząc na niesamowite sposoby zaledwie pięć składników, wyczarowuje zupełnie nowe przepisy, które można wykorzystać na co dzień i od święta.
W wyjątkowym dodatku, który ukaże się z „Gazetą Wyborczą”, pojawią się wybrane przepisy, dzięki którym będzie można szybko ugotować m.in. kurczaka, stek, gulasz, makaron i inne smaczne potrawy. Dzięki przepisom Jamiego Olivera gotowanie stanie się łatwe i przyjemne. Obok każdego przepisu pojawi się tabela z kaloriami i składnikami odżywczymi.
Więcej informacji można znaleźć w serwisie Wyborcza.pl.
Cena „Gazety Wyborczej” tego dnia wyniesie 3,99 zł.
Wydanie „Gazety Wyborczej” ze specjalnym dodatkiem z przepisami Jamiego Olivera wspiera promocja w telewizji (TVN, Polsat, stacje tematyczne) i w internecie (media społecznościowe) oraz autopromocja. Kreację kampanii przygotował Dział marketingu „Gazety Wyborczej” we współpracy z agencją Bardzo, za zakup mediów odpowiadało Blue449.
Książka Jamiego Olivera „5 składników. Gotuj szybko i łatwo” ukaże się 25 października br. nakładem wydawnictwa Insignis.