“Sexy kuchnia Magdy Gessler” i kolacja ze śniadaniem
Magda Gessler doskonale wie jak zdobyć serca widzów, a także jak zadowolić nawet najdelikatniejsze podniebienia. W czwartym odcinku „Sexy kuchni Magdy Gessler” prowadząca zaskoczy niezwykłym połączeniem mięsa i ryby. Już w najbliższą niedzielę w Food Network przepisy na idealną kolację dla dwojga!
Kuchnia Magdy Gessler zachwyca prostotą, a także niebanalnym połączeniem smaków. Widzowie Food Network będą mieli okazję przekonać się o tym już w kolejnym odcinku programu „Sexy kuchnia Magdy Gessler”. Na sam początek idealne danie dla dwojga, które wprost rozpływa się w ustach, czyli „vitello tonnato”! W rolach głównych – najdelikatniejsza polędwica cielęca oraz… śledź. Przyrządzone przez Magdę carpaccio z polędwicy z sosem forszmak podobno najlepiej smakuje z lampką białego wina.
Druga propozycja to przepyszne kanapki z rybą. Tym razem Magda Gessler zaproponuje wędzonego pstrąga na ciepło. Do niego zaserwuje rewelacyjne słodko-ostre masło. Jego podstawowymi składnikami będą: chrzan, miód i kogel-mogel. To niezwykle proste w przyrządzeniu danie może okazać się strzałem w dziesiątkę podczas każdej romantycznej kolacji!
PREMIERA CZWARTEGO ODCINKA: FOOD NETWORK, 26 LISTOPADA, NIEDZIELA, GODZ. 10:55