3. sezon „Deserów Dekera” w marcu w Kuchni+
Każda okazja jest dobra, aby przygotować coś słodkiego! Wie to dobrze mistrz cukiernictwa Tomasz Deker, który już po raz trzeci odkryje przed widzami Kuchni+ inspirujące i niezwykle pomysłowe przepisy na słodkie desery i wypieki.
Wielkanocna babka w nowej pistacjowej odsłonie? A może torcik biszkoptowy z truskawkami i migdałami? W kuchni Tomasza Dekera nigdy nie brakuje inspiracji. Widzowie Kuchni+ będą mieli okazję się o tym przekonać w najnowszej odsłonie oryginalnej serii Kuchni+ „Desery Dekera”.
Słynny mistrz cukiernictwa, trener Kadry Juniorów na Culinary World Cup, w każdym z odcinków swojego programu przygotowuje trzy przepyszne słodkości, a z pasjonatami kulinariów dzieli się także podstawami profesjonalnego cukiernictwa.
W najnowszym 3. sezonie serii Tomasz przygotuje propozycje deserów na każdą okazję. Będzie m.in. tort jogurtowy idealny na urodziny, bananowo-orzechowy chlebek, który idealnie sprawdzi się na pikniku czy mogąca uświetnić każde babyshower okazała beza. Nie zabraknie też oczywiście przepisów na zbliżające się Primaaprillis czy Wielkanoc.
Premierowe odcinki 3. sezonu „Deserów Dekera” w każdą niedzielę, od 18 marca, o godzinie 15:00. Tylko w Kuchni+.