Prasa - Ksiązka

Kobieta i życie „Z przepiśników naszych mam i babć”

1 września ukaże się kolejne wydanie w kolekcji przepisów kulinarnych na dania, które pamiętamy z czasów dzieciństwa – „Z przepiśników naszych mam i babć”. Wśród przepisów wybranych przez redakcję „Kobiety i życia” spośród nadesłanych przez czytelniczki, znaleźć można m. in. przepisy na pożywne zupy, faszerowane warzywa oraz jarskie gulasze i potrawki, niedrogie dania mięsne na rodzinne obiady, wykwintny drób oraz pyszne szarlotki, jabłeczniki i strudle jak u babci.

 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

      Ponadto w numerze przeboje „Kobiety i życia” sprzed lat: smakowite naleśniki, tradycyjne kiszonki i aksamitne desery. Zbiór przepisów uzupełniają dania z dyni zarówno słodkie, jak i w wersji wytrawnej, powidła jak z dawnych lat oraz cztery sposoby na grzybowe zapasy. Nie zabrakło również praktycznych porad przekazywanych z pokolenia na pokolenie, a które warto wykorzystać w swojej kuchni na co dzień i od święta.

      Ponad 100 wyjątkowych przepisów wybranych do „Z przepiśników naszych mam i babć” spośród tych gromadzonych przez lata przez mamy i babcie, przywołają najpiękniejsze wspomnienia z dzieciństwa.

      Sprzedaż wspierają reklamy w tytułach Wydawnictwa Bauer, w social mediach oraz on-line.

      Cena 7,99 zł

      foto. Bauer Media

      Dodaj komentarz

      Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *