PolsatSport w TV

O Legii i Pucharze Polski w Cafe Futbol

Zwolnienie Jacka Magiery i zatrudnienie Romeo Jozaka w roli nowego szkoleniowca Legii Warszawa odbiło się najgłośniejszym echem w minionym tygodniu w świecie polskiej piłki. Nic dziwnego, że temat zmian w ekipie mistrza Polski będzie głównym tematem kolejnego odcinka Cafe Futbol.

 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

       

      Gośćmi Mateusza Borka tym razem będą nasi stali eksperci Roman Kołtoń i Tomasz Hajto, a także dziennikarz “Przeglądu Sportowego” Robert Błoński. Ten ostatni jak nikt inny zna tematykę Legii Warszawa, o której pisze od ponad 25 lat i na pewno zdradzi szczegóły zmian w sztabie szkoleniowym Wojskowych. Roszad w Legii nie omieszka też ocenić Cezary z Pazurem.

      W najbliższym tygodniu czeka nas aż sześć meczów 1/8 finału Pucharu Polski, dlatego ten temat również pojawi się w niedzielnym Cafe. Przed nami między innymi starcie beniaminków Ekstraklasy – Górnika z Sandecją czy trzecioligowego Ruchu Zdzieszowice z przechodzącą przemianę Legią. Do starcia Dawida z Goliatem dojdzie na stadionie w Opolu, ale do Zdzieszowic wybrał się Szymon Zaworski, który sprawdził nastroje kibiców i piłkarzy trzecioligowca przed tym spotkaniem.

      Cafe Futbol o 11:00 w Polsacie Sport

      Dogrywkę CF na Polsatsport.pl wyjątkowo wcześnie, bo już o 12:05

      2 komentarze do “O Legii i Pucharze Polski w Cafe Futbol

      • Ten komunikat jest zamieszczony tutaj przy użyciu XRumer + XEvil 3.0
        XEvil 3.0 to rewolucyjna aplikacja, która może ominąć niemal każdą ochronę przed botnetami.
        Uznawanie przez firmę Captcha Google, Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com i ponad 8,4 milionów innych typów!
        Czytasz to – to znaczy, że działa! 😉
        Szczegóły na oficjalnej stronie internetowej XEvil.Net, jest bezpłatna wersja demonstracyjna.

        Odpowiedz

      Dodaj komentarz

      Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *