Przepisy Jamiego Olivera na dania kuchni włoskiej w czwartek z „Gazetą Wyborczą”
Zeszyt „Jamie gotuje po włosku” to specjalny dodatek do „Gazety Wyborczej”, który będzie można kupić wraz z czwartkowym wydaniem dziennika, 25 października br. Zawiera wybrane przepisy z najnowszej książki restauratora.
W dodatku znaleźć będzie można zarówno tradycyjne receptury jak i oryginalne propozycje kucharza, szybkie dania na co dzień oraz pracochłonne przysmaki na specjalne okazje. Przepisy zostały ułożone jak prawdziwa włoska uczta – antipasti, sałatki, zupy, makarony, ryż i kluski, mięso, ryby, dodatki, chleb i wypieki oraz desery.
Pomysły na potrawy, umieszczone w zeszycie, pochodzą z najnowszej książki „Jamie Oliver gotuje po włosku” autorstwa jednego z najpopularniejszych szefów kuchni na świecie.
Wydanie „Gazety Wyborczej” z dodatkiem wspiera kampania promocyjna prowadzona w telewizji (TVN, Polsat i stacje tematyczne), Radiu TOK FM oraz na plakatach w kioskach, a także autopromocja na łamach „Gazety Wyborczej”, na Wyborcza.pl i w mediach społecznościowych. Działania przygotował i zaplanował dział promocji „Gazety Wyborczej”.