Prasa - Ksiązka

Premiera specjalnego wydania “Kuchnia na cały rok”

Jutro – w piątek, 10 listopada br. ukaże się specjalne wydanie miesięcznika “Kuchnia”. To zbiór niezwykle cenionych przez czytelników zeszytów z przepisami, które ukazują się co miesiąc w magazynie.

 

Zeszyty z przepisami zostały zebrane w jednym, książkowym wydaniu. Dzięki tej formie wyszukanie ulubionej potrawy, znanej z łamów miesięcznika, będzie znacznie łatwiejsze.

Redakcja wybrała dwanaście tematów, które spotkały się z największym zainteresowaniem ze strony czytelników: „Kuchnia meksykańska”, „Kaczka, gęś, indyk”, „Wigilia”, „Obiad w pół godziny”, „Pyszne i zdrowe dania z mrożonek”, „Wielkanoc”, „Pyszne danie z tego, co zostanie”, „Truskawki”, „Kuchnia podróżnika”, „Kluski”, „Potrawy z kropelką alkoholu” oraz „Serowe pyszności”.

„Kuchnia na cały rok” zawiera ponad pięćset przepisów na każdą okazję – zarówno na codzienne obiady, szybkie kolacje, jak i na uroczyste przyjęcia. To kuchnia i bardzo prosta, i wyrafinowana. Znajdują się tu słynne dania z różnych stron świata (m.in. z Meksyku, Hiszpanii, Francji, Portugalii, Grecji, Węgier) oraz tradycyjne polskie. Mnóstwo tu potraw z mięsem, rybami, sezonowymi warzywami i owocami, a także propozycji słodkich ciast i lekkich deserów.

Wydanie zawiera 292 strony i kosztuje 19,99 zł. Wspiera je promocja w czasopismach Agory. Za kreację kampanii odpowiada Dział marketingu pionu Czasopisma Agory.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *