Ewa Drzyzga, drużynowe gotowanie i test smaku w kolejnym odcinku „MasterChef Junior”!

Gotowanie w prawdziwej restauracji to wyzwanie dla każdego miłośnika kuchni. W szóstym odcinku „MasterChefa Juniora” zobaczymy, jak młodzi kucharze poradzą sobie z przygotowaniem menu na uroczystą kolację. Po raz pierwszy w programie pojawi się także Ewa Drzyzga. Jaką niespodziankę przygotowała dla zawodników prowadząca „36,6°C”?

 

Najlepsza jedenastka czwartej edycji „MasterChefa Juniora” po raz pierwszy zmierzy się w konkurencji drużynowej. Uczestnicy zostaną podzieleni na dwa zespoły. Każdy z nich przygotuje przystawkę, danie główne i deser. Wśród gości restauracji znajdą się zawodnicy z szóstej i siódmej edycji „MasterChefa” oraz rugbiści z pobliskiego klubu.

Przegrana drużyna dostanie od jurorów szansę na wykazanie się w teście smaku, gdzie głównym bohaterem będą desery z galaretek. Wsparciem dla uczestników będzie Dominika Wójciak, laureatka trzeciej edycji „MasterChefa”. W kuchni programu niespodziewanie pojawi się także Ewa Drzyzga, która będzie miała dla zawodników specjalną misję.

Emisja 6 odcinka w niedzielę 7 kwietnia o godz. 20:00 w TVN

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *