MediaZapowiedzi TV

„Gamoń w Kuchni”. Nowy program kulinarny na antenie telewizji TVS

Już niebawem, na antenie telewizji TVS, zaserwujemy wyjątkowy program kulinarny „Gamoń w Kuchni”. Fartuch prowadzącego przywdzieje Szef kuchni Łukasz Gamoń! Jak gotuje się ze śląskim charakterem? Przekonacie się już w maju.

 

Łukasz Szymon Gamoń, to uznany w regionie Szef kuchni. Szczęśliwy mąż. Rybniczanin z krwi i kości. Pasjonat kulinarny, propagujący tradycyjną jak i nowoczesną kuchnię śląską. Twórca autorskich przepisów, które zostały docenione przez żółty przewodnik Gault & Millau oraz Poland 100 Best Restaurants.

Program „Gamoń w Kuchni” to codzienny przewodnik kulinarny, który zainspiruje Was do gotowania, a także w ekspresowym tempie zlikwiduje bezradność w kuchni. Przekonacie się, że gotowanie może być przyjemnością, a przyglądanie się temu, jak robi to mistrz, prawdziwą ucztą zmysłów.

Sezon pierwszy

Pierwszy sezon programu „Gamoń w Kuchni” składać będzie się z 22 odcinków, wśród których swoje widoczne miejsce znajdzie kuchnia śląska – zarówno w tradycyjnym, jak i nowoczesnym ujęciu. Premierowe odcinki będą prezentowane codziennie od poniedziałku do piątku.

Tytuł programu „Gamoń w Kuchni” to jednocześnie nazwa bloga i hasło obecności prowadzącego program w mediach społecznościowych, internetowych serwisach video, także podczas warsztatów i spotkań organizowanych w formie online.

Gamoń w Kuchni to tradycyjna śląska kuchnia z humorem

Łukasz Gamoń zdradzi przepisy na tradycyjne dania śląskie wraz z autorskimi poradami i tajnikami swojej pracy w kuchni. Innowacyjne podejście do gotowania będzie znakiem rozpoznawczym jego kulinarnych poczynań. Nie zabraknie eksperymentów z ciekawymi składnikami i nietypowymi połączeniami smaków.

„Gamoń w kuchni” to nie tylko przepisy i porady – to program wciągający widza z dużą dawką humoru i uśmiechu. Świat pełen kulinarnych pasji i dzielenia się tym, co dobre.

Pory emisji programu „Gamoń w Kuchni”:

pn-pt. 06:25, 11:25, 17:35

sb. 9:00, 14:45.

Foto: TVS

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *