"Gazeta Wyborcza" poleca dietę dobrą dla wątroby

W czwartek, 23 sierpnia br. z „Gazetą Wyborczą” ukaże się specjalny dodatek „Dieta dobra dla wątroby”. Specjaliści i uznani autorzy wyjaśniają w nim, co warto jeść, a czego unikać oraz jakich substancji nie łączyć, dbając o wątrobę.
 

 
Jedzenie ma kluczowe znaczenie dla stanu wątroby – powinna być w idealnym stanie, bo nie ma w naszym organizmie ani jednej komórki, która by od niej nie zależała. Dlatego warto sprawdzić, co jeść, by utrzymać ten ważny narząd w zdrowiu.
Redakcja „Gazety Wyborczej” w specjalnym dodatku przedstawia dietę dobrą dla wątroby – wraz z ekspertami wyjaśnia m.in. jak działa ta niezwykła fabryka, co jeść, by wspomóc jej pracę, a także jak pić i grillować, by szkody dla wątroby były mniejsze.
Dodatek „Dieta dobra dla wątroby” będzie dołączony do całego nakładu „Gazety Wyborczej”. Cena wydania z 23 sierpnia br. wyniesie 3,99 zł.
Ukazanie się „Gazety Wyborczej” z dodatkiem poświęconym diecie wspiera kampania promocyjna prowadzona w telewizji (TVN, Polsat, stacje tematyczne), radiu (Radio Pogoda, Złote Przeboje), a także autopromocja na łamach dziennika, w serwisach Wyborcza.pl oraz na profilach „Gazety Wyborczej” w mediach społecznościowych. Działania przygotował dział promocji „Gazety Wyborczej”.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *