Canal+ PolskaMediaZapowiedzi TV

Smaki października w Kuchni+ (wideo)

Gdy za oknem mokro, chłodno i szaro zapraszamy przed telewizory do oglądania naszych polskich produkcji.

 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

      W każdą sobotę o 18:00 Piotr Kucharski zabierze Was do świata wypieków w swoim nowym programie „Domowa piekarnia Kucharskiego”. A dowolnie wybraną niedzielę możecie spędzić w świecie zero weste oglądając o 12:00 „Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek 2” albo dowiadując się jak najlepiej obchodzić się z mięsem w programie „M jak mięso 2” o godzinie 13:00, gdzie Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak opowiedzą Wam wszystko krok po kroku.

      „Domowa piekarnia Kucharskiego”

      Soboty/ 18:00/ Kuchnia+

       

       

      Sztuka pieczenia może wydawać się skomplikowana, ale Piotr Kucharski uczyni ją przystepną. Opowie o absolutnych podstawach i eksperckich sztuczkach – dowiesz się, w ilu stopniach piec chleb, ale też jak nadać mu szczególnego sezonowego aromatu na jesień.

      „Jagny Niedzielskiej kuchnia bez resztek 2”

      Niedziele/ 12:00/ Kuchnia+

       

       

      Jak przyrządzać jesienne produkty, żeby nie wytwarzać mnóstwa resztek? Dołącz do zwolenników ekologicznego gotowania i zobacz, jak wykorzystać wszystko, co masz w lodówce, a przy okazji ułatwić sobie życie.

      „M jak mięso 2”

      Niedziele/ 12:00/ Kuchnia+

       

       

      Dwaj znawcy mięsa – Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak – dzielą się sekretami przygotowania tego składnika w taki sposób, by każde danie smakowało doskonale. Od krwistego tatara po wysmażoną karkówkę i uwędzony boczek – ich prawdziwą miłością jest M jak mięso.

      „ABC gotowania – kuchnia włoska”

      Premiera 17.10.2020

      Soboty/ 15:30

       

       

      Najlepszych smaków kuchni włoskiej ciąg dalszy, czyli włoski elementarz Mariety Mareckiej. Proste sposoby na to jak wprowadzić do kuchni trochę południowego słońca i kolorów. Dowiesz się krok po kroku, jak zrobić domowy makaron, pizzę, risotto, zupę minestrone, calzone, karczochy pod beszamelem, tiramisu i inne pyszności.

      A także wiele więcej niesamowitych i smacznych kulinarnych podróży.

      „Weekendowe wypady Ricka Steina”

      Premiera 11.10.2020

      Niedziele/ 14:30

      Dajcie się skusić na smakowity weekend z samym Rickiem Steinem w najpiękniejszych miastach Europy. W poszukiwaniu najlepszych dań i przepisów odwiedzi restauracje, winiarnie, bary, kafejki, a nawet bazary w takich miastach jak: Lizbona, Bolonia, Berlin, Wiedeń, Kopenhaga, Palermo, Saloniki, Berlin czy Rejkjawik.

      „Wielkie otwarcie 2”

      Premiera 24.10.2020

      Soboty/ 17:00

      W programie poznamy osoby, które odważyły się wejść do biznesu gastronomicznego. Widzowie przekonają się, że otwieranie restauracji to m.in. potyczki z urzędami, sanepidem, dostawcami, ale i żmudny proces rekrutacji pracowników. Kilka tygodni po otwarciu sprawdzimy, czy było warto!

      „Jack Stein i klasyki kuchni brytyjskiej”

      Premiera 27.10.2020

      Wtorek/ 22:15

      Jack Stein – kucharz, restaurator i syn popularnego brytyjskiego szefa kuchni Ricka Steina wybierze 10 najpopularniejszych dań kuchni brytyjskiej i rozłoży je na czynniki pierwsze. Następnie z każdym daniem pojedzie do wybranego rzez siebie miasta i z pomocą lokalnego szefa kuchni zaproponuje nową wersję wybranej potrawy. A wszystkie dania ugotuje i przyrządzi we własnym food boxie, który zabiera ze sobą w podróż.

      Dodaj komentarz

      Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *