121 przepisów na letnie koktajle w specjalnym wydaniu miesięcznika "Kuchnia"

W najnowszym wydaniu „Kuchni” w ramach wyjątkowej „Kolekcji dla smakoszy” czytelnicy znajdą przepisy na koktajle warzywne, smoothies i domowe syropy, a także sposoby na lemoniady oraz pomysły na oryginalne kompozycje śniadaniowe. Wydanie ukazało się na rynku dziś – we wtorek, 30 maja br.
 

Zdjęcie użytkownika Grzegorz Stapiński.

 

– Posiłek dla każdego – nawet zabiegani nie wymówią się brakiem czasu, bo przygotowanie koktajlu to chwila. A korzyści płynące z jego spożywania są nie do przecenienia – pisze we wstępie do wydania redakcja, która radzi czytelnikom, jaki wybrać blender, jak samodzielnie zrobić mleko roślinne, jak smacznie połączyć warzywo z warzywem i jak zrobić superkoktajl, które będzie można zabrać ze sobą jako przekąskę do pracy lub do szkoły.

W numerze pojawią się również przepisy na koktajle, które zawojowały świat, historia klasycznych drinków oraz sposoby na ich przygotowanie.

„Koktajle” – wydanie specjalne miesięcznika „Kuchnia” pojawiło się w punktach sprzedaży prasy dziś – we wtorek, 30 maja br. i będzie dostępne na rynku przez trzy miesiące. Numer kosztuje 9,99 zł i zawiera 100 stron. Wspiera go promocja w prasie (czasopisma Agory) i w radiu (Radio Złote Przeboje, Radio Pogoda, Radio TOK FM). Działania reklamowe przygotował dział marketingu pionu Czasopisma Agory.

Czytelnicy mają również możliwość prenumeraty miesięcznika „Kuchnia” – dla pierwszych 100 osób, które ją zamówią, redakcja ma wyjątkowy prezent: koktajler o wartości 129 zł. Oferta obowiązuje od 20 czerwca do 17 lipca br. Więcej informacji w wydaniu „Koktajle” oraz na Kulturalnysklep.pl.

Do tej pory w ramach „Kolekcji dla smakosza” ukazały się wydania: „Grill i sałatki”, „Warzywa”, „Mięso”, „Kasze”, „Chleb”, „Pełne ziarno”, „Przetwory i nalewki” i „Święta”.

Na rynku dostępne jest także czerwcowe wydanie miesięcznika „Kuchnia”, w którym czytelnicy znajdą przepisy na dania z truskawkami, sposoby na przygotowanie karczochów, proste pomysły na chłodniki i lekkie potrawy na początek lata, a także zeszyt z przepisami na dania kuchni włoskiej.

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *