MediaPlatforma Canal+/ Canal+ PolskaZapowiedzi TV

Podróże po talerzu z Canal+ Kuchnia i Canal+ online: Azja

Kuchnia azjatycka od lat zyskuje na popularności w Polsce. Co oprócz znanego sushi czy sajgonek jada się na Dalekim Wschodzie? Gospodarz programu „Paul Hollywood w Japonii” pokaże widzom CANAL+ KUCHNIA i CANAL+ online nieznane dotąd potrawy i kulinarne tradycje Kraju Kwitnącej Wiśni, a Luke Nguyen zabierze ich w podróż przez tętniące życiem wietnamskie wioski i miasta w serii „Luke Nguyen – koleją przez Wietnam”.

 

Tym razem Paul Hollywood po raz pierwszy w życiu odwiedzi Japonię. Mistrz wypieków żył dotąd w przekonaniu, że w tym kraju nie jada się chleba. Na miejscu przekona się czy to prawda. Pozna również ciekawych ludzi i ich kulinarne zwyczaje, spróbuje lokalnych przysmaków i nauczy się przyrządzać tradycyjne potrawy.

Wspólnie z nim widzowie wybiorą się w inspirującą podróż do Tokio, Osaki i na Okinawę. Swoją wyprawę gospodarz programu rozpocznie w stolicy, w której działa ponad 160 tysięcy lokali gastronomicznych. Następnie uda się w podróż ultraszybkim pociągiem Shinkansen, aby odkryć uroki reszty kraju.

Seria „Luke Nguyen – koleją przez Wietnam” dostępna jest w CANAL+ online na canalplus.com

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *