„Sexy kuchnia Magdy Gessler” i słodki finał

Kuchnia meksykańska jest uznawana za jedną z najlepszych na świecie. Magda Gessler w trzecim odcinku swojego programu zabierze widzów Food Network w ekscytującą kulinarną podróż właśnie do Meksyku! Już w najbliższą niedzielę zmysłowe połączenia smaków, szampański deser i prowadząca, która żadnych wyzwań się nie boi.

 

Podobno przyrządzanie tego dania poza Meksykiem jest grzechem. Magda Gessler lubi grzeszyć w kuchni i przygotuje dla widzów jedwabistą wieprzowinę ze zmysłowym czekoladowo-paprykowym sosem molle. W tradycyjnym dressingu znajdą się aż trzy najostrzejsze papryki chili: poblano, habanero i jalapeno. W połączeniu z gorzką czekoladą
i orzechami będzie to prawdziwa eksplozja smaków! Po ostro-słodkiej przystawce, przyjdzie pora na szampański deser. Prowadząca zaprezentuje oryginalny przepis na słodkie zakończenie kolacji. Będą to truskawki zabajone z odrobiną szampana. Bąbelki zdecydowanie dodadzą deserowi charakteru.

PREMIERA TRZECIEGO ODCINKA: FOOD NETWORK, 19 LISTOPADA, NIEDZIELA, GODZ. 10:55

Możliwość dodawania komentarzy nie jest dostępna.