Canal+ PolskaMediaZapowiedzi TV

Sierpniowe premiery w Canal+ Kuchnia

W sierpniu CANAL+ Kuchnia zaprasza widzów na kulinarną podróż po Japonii „Paul Hollywood w Japonii” oraz na nowy sezon programu „Żołądek czy rozsądek? 8”.

 

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

      PAUL HOLLYWOOD W JAPONII

      Tym razem Paul Hollywood po raz pierwszy w życiu odwiedza Japonię. Nasz mistrz piekarski żył dotąd w przekonaniu, że w tym kraju nie jada się chleba, więc nie jest to raj dla piekarzy. Na miejscu przekona się, czy tak jest naprawdę.

      Pozna ciekawych ludzi i ich kulinarne zwyczaje, spróbuje lokalnych przysmaków i nauczy się przyrządzać tradycyjne potrawy. Wyjątkowe doznania kulinarne czekać go będą w Tokio, Okinawie i Osace.

      EMISJA: OD 1 SIERPNIA, NIEDZIELA GODZ. 14:30

      ŻOŁĄDEK CZY ROZSĄDEK? 8

      Adrian Richardson i Zoe Bingley-Pullin ponownie spotkają się w kuchni, by zachęcać do swoich odmiennych, wizji gotowania. Każdy odcinek ma temat przewodni – np. orzechy, jajka, ryż, bataty, street food, kuchnia koreańska.

      Prowadzący zaprezentują własne wersje potraw z wykorzystaniem danego składnika lub pochodzących z wybranej kuchni świata. Czyj przepis bardziej spodoba się widzom?

      EMISJA: OD 25 SIERPNIA, OD PON.-PT. GODZ. 16:00

       

      CANAL+ Kuchnia to kanał kulinarny, który każdego dnia dostarcza widzom inspiracji do gotowania. Ideą kanału jest poszerzanie kulinarnych horyzontów, promocja zdrowego stylu życia, a także odkrywanie unikalnych smaków i aromatów lokalnego jedzenia z różnych zakątków Ziemi. Wszystko to sprawia, że stacja przyciąga przed telewizory atrakcyjne grupy widzów, co pokazują wskaźniki dopasowania: AFF 311 (W25-59 C50K+), AFF 338 (W20-59 Edu High), AFF 476 (W20-59 Top Management), AFF 204 (W20-59 inc. >3500).

      DANE: NAM, Q2 2021, AFF vs A16-49, 06:00:00-25:59:59.

      Dodaj komentarz

      Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *